قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۴/۲۱ - ۱۷:۰۰

فضای مذاکرات وین مه‌آلود شده!

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد غیبت وزرای خارجه چین و روسیه فضای مذاکرات وین را مه‌آلود کرده است.

فضای مذاکرات وین مه‌آلود شده!

 

به گزارش سراج24، غیبت سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه و وانگ یی وزیر خارجه چین در مذاکرات هسته ای ایران در وین فضای مذاکرات را ابری و مه آلوده کرده است.
 
این گزارش افزود: آمریکا که جان کری وزیر خارجه خود را زودتر از بقیه وزرای خارجه به وین فرستاده است با شرایط بهتری مواجه است اما غیبت سرگئی لاوروف با توجه به موضع فرانسه درباره عدم هماهنکی روسیه با دیگر کشورهای ۱+۵ قابل توجه است.
 
از آنجا که مهمترین موضوع مذاکرات محدود شدن برنامه هسته ای ایران در برابر کاهش تحریمها است و بین تهران و واشنگتن است حضور جان کری بسیار پراهمیت است. او قادر است مستقیما با جواد ظریف وزیر خارجه ایران دیدار کند.
 
این گزارش افزود: وزرای خارجه کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان نیز به جمع مذاکره کننده‌ها اضافه خواهند شد. اما غیبت لاوروف و وانگ یی می‌تواند مضر باشد.
 
آسوشیتدپرس همچنین به نقل از دیپلماتهای نزدیک به مذاکرات وین گزارش داد که مطالبات روسیه بسیار کمتر از مطالبات آمریکا از ایران است.
 
این دیپلمات ها می‌گویند که مسکو همانند واشنگتن خواستار دستیابی به یک توافق است اما به میزان قابل توجهی درخواست های کمتری دارد. در حالی که آمریکا خواستار کاهش گسترده برنامه ایران است، روسیه خواستار نظارت کامل است.
 
 
 
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••